Tallers i cursos en marxa

Tens dificultats per expressar el que vols dir? Els teus col·laboradors no t’entenen quan et comuniques amb ells? Et fa por parlar en públic? No saps dir no? En funció de les necessitats dels clients, tant individuals com d’equips, dissenyem artesanalment la formació amb els nostres cinc elements khimèrics per:

 • Comprendre nous escenaris i impulsar el canvi en els equips de treball i desenvolupar capacitats en lideratge transformatiu. 
 • Acompanyar les persones perquè adquireixin noves eines i habilitats i que trobin opcions creatives en les seves decisions.

Com? Les persones aprenem fent i no solament escoltant. La formació khimèrica  és dinàmica i pràctica i convida a superar pors i resistències, corregir errors, arriscar i passar a l’acció.

Equip i organització
 • Presentacions en públic: crear, implicar i arriscar. Per fer una bona presentació en públic cal tenir clar el missatge i innovar per persuadir l’audiència.

 • Preguntes balsàmiques,  preguntes crispadores. Saber preguntar és un art que es pot aprendre. Amb una bona pregunta podem reconduir una conversa complexa.

 • Comunica’t per a què t’entenguin. Claus, eines i pràctica per construir relacions més eficaces i per a ser més feliços.

 • Gestió positiva del conflicte. El conflicte és una oportunitat per millorar i desenvolupar les nostres capacitats i una font d’aprenentatge i creativitat en els equips de treball. 

 • Ballar o l’art de negociar. Com aconseguir acords sostenibles i mantenir relacions saludables basades en el respecte i la confiança.

  Acompanyats d'art
  • Pinta la teva comunicació. Com et comuniques? Descobreix la teva capacitat d’expressar-te a través de la creativitat i l’art i com potenciar-la.

  • Com lluitar contra tu mateix i guanyar. Sabem gestionar les emocions quan no es fan les coses com nosaltres volem? Sovint no. Aprendrem a prendre’n consciència i canalitzar-les.

   Simulant la realitat

   Si aprenem fent, com podem aprendre a resoldre situacions professionals complexes? Per aprofundir en la pràctica i apropar-nos al màxim a la realitat utilitzem simulacions de casos reals amb la participació d’actors professionals.

   També oferim aquest servei a empreses i organitzacions que volen treballar sobre casos pràctics perquè els assistents visquin situacions que s’assemblen al seu entorn laboral i resoldre amb èxit els reptes que se’ls plantegen.