Els khimèrics

Una de les accepcions de quimera és proposar-se com a possible allò impossible. I a nosaltres, perquè ens agraden els reptes complexos i ens motiva trencar barreres, pensem que tot és possible .

Mercè Alaball i David Espinós hem creat Khimera, fruit de la nostra inquietud per la comunicació i la mediació com a vies per millorar les relacions personals i interpersonals. Treballem en equip amb un grup interdisciplinari de col·laboradors per donar resposta a les necessitats dels clients.

Mercè Alaball | Mediadora, facilitadora i cofundadora de Khimera

La vida és sempre un repte. Apassionada de la comunicació i les relacions. Crec profundament que les persones podem dominar la nostra vida i ser amos de les nostres decisions. Prefereixo les coses senzilles. 

Mediadora i facilitadora. Especialitzada en gestió del conflicte i el canvi acompanyant equips, organitzacions, empreses i famílies. Formadora en institucions i universitats. Entrenadora en habilitats comunicatives i desenvolupament professional i lideratge.

David Espinós | Consultor en comunicació, facilitador i cofundador de Khimera

Escèptic amb tendència a relativitzar. Contra el pensament únic, vingui d’on vingui. Entre el blanc i el negre hi ha una gran gamma de colors que són els que dibuixen la realitat. Inquiet i amb una necessitat constant d’afrontar nous reptes. Quan més aprenc és quan m’equivoco.

Consultor en comunicació i facilitador. Periodista i llicenciat en Humanitats. Especialitzat en comunicació política, empresarial, institucional, personal i de crisis. Formador en empreses, institucions i universitats.

Equip:

Marissa Anglarill | Coach executiva i formadora

Entusiasta. Així és com sóc. La il·lusió és un element indispensable que busco i poso en tot el que faig. Crec en el potencial de les persones i la força dels equips. M’apassiona acompanyar-los en el camí cap als seus reptes, siguin de la dimensió que siguin.

Coach executiva i formadora. Acreditada com Professional Coach per l’ICF i el CTI. Llicenciada en Econòmiques. Especialista en desenvolupament directiu, individual i grupal. Formadora en empreses, institucions públiques i universitats nacionals i internacionals.

Daniel Berdala | Art Consultor

L’art és un plaer i m’hi submergeixo cada dia a cada hora. Gaudir, aprendre i desenvolupar un llenguatge propi per comunicar un pensament, una emoció. La vida s’ha de viure intensament. Cada dia s’aprenen coses noves i cal saber escoltar què passa al nostre voltant.

Art Consultor. Treballo el món de l’empresa amb visió creativa. Qui ho prova gaudeix en primera persona de l’experiència artística. Col·laboro en el desenvolupament i el foment de la creativitat i la dinamització d’equips a través de la pintura en empreses i escoles de negoci.

Carles Garcia Roqueta | Advocat i mediador

Sóc creatiu en tots els sentits. Sempre és millor ocupar-nos i actuar, que preocupar-nos i no fer res. M’agrada crear sinergies, aportar, acompanyar i donar suport. Cadascú té el seu valor afegit, hem de saber reconèixer-lo i destacar-ho.

Advocat, mediador, àrbitre, formador i tècnic en consum. Màster en mediació i màster en dret laboral i empresarial. Formador en diverses universitats i institucions.

Nico Duran | Disseny i creativitat

Totes les idees són realitzables, però hem d’estar disposats a sortir del camí marcat. Per això faig collage d’idees per poder dibuixar constantment nous mapes. Sóc creatiu, espontani i m’agrada treballar des de l’horitzontalitat i per a la transformació.

Enginyer informàtic de formació, analitzant dades i llenguatge natural. Dissenyador gràfic i creatiu diletant. Experiència en comunicació digital i imatge per a campanyes polítiques i projectes socials i culturals.

Anna Gris | Gestió i finances

Crec en les persones i en el seu potencial. La bona comunicació i la intel·ligència emocional haurien de ser assignatures obligatòries. M’encanta escoltar opinions, la veritat la trobo enmig de totes elles. Si has de fer alguna cosa, fes-ho el millor que sàpigues, i si has de enfrontar-te a l’adversitat que sigui sempre amb un somriure.

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Experiència professional en àrees de gestió, comptabilitat, assessorament fiscal i direcció financera.

Lisa Pram | Fotògrafa

Em submergeixo en projectes creatius gairebé sempre vinculats amb les arts i les lletres. A vegades tinc sort i caic rendida per un feix particular de color, altres vegades trobo màgia i connexió.

Fotògrafa. Col·laboro en editorials i agències de comunicació. Els meus materials de treball són: llum, idees, energia i observació. Autora i il·lustradora d’Exploradores.

Carlos Llusá | Consultor empresarial

Sóc un tipus discret i tranquil. Necessito aturar-me per analitzar tota la informació abans de passar a l’acció. Un bon enfocament requereix d’un bon diagnòstic i només escoltant molt bé podem aconseguir-lo.

Executive MBA per EADA i llicenciat en Biologia per la Universitat e Barcelona. He desenvolupat la meva carrera en l’àmbit de la comunicació i de la gestió empresarial. Actualment sóc consultor estratègic en el sector Start-Ups.