Treballem a mida

Treballem a mida

La formació khimèrica és dinàmica i interactiva perquè tenim molt clar que les persones aprenem fent i no només escoltant. És a dir, aprenem superant pors, corregint errors, prenent riscos, sent creatius... en definitiva, passant a l’acció.

Tens dificultats per expressar el que vols dir? Els teus treballadors no t'entenen quan et comuniques amb ells? Et fa por parlar en públic? No saps dir que no? En funció de les necessitats dels clients, tant individuals com d’equips, dissenyem artesanalment la formació amb els nostres cinc elements khimèrics.

Aquests són alguns dels cursos que ja tenim en marxa:

Presentacions en públic: crear, implicar i arriscar. Per fer una bona presentació en públic cal tenir clar el missatge i prendre riscos per aconseguir persuadir a l'audiència.

Preguntes balsàmiques, preguntes crispadores. Saber preguntar és un art i no tothom el coneix. Amb una bona pregunta podem reconduir una conversa complexa.

Els estils relacionals: comunicar-nos millor. Hem de tractar els altres com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres o els hem de tractar com ells volen que els tractem?

Ballar o l’art de negociar. Per aconseguir acords sostenibles i mantenir les relacions el respecte i la confiança en l’altre són imprescindibles.

Relació amb el client: eines per a la gestió del conflicte. L’atenció al públic sempre comporta moments de tensió. Saber-los gestionar genera beneficis en les parts implicades i en l’organització.

Comunicació de crisi: salvar l’expedient o enfonsar la institució. Una bona gestió en una situació de crisi permet que la reputació no quedi malmesa, però si no se segueixen els passos adequats el descrèdit està garantit.

Tallers artístics

Pinta la teva comunicació. Com et comuniques? Descobreix la teva capacitat d’expressar-te a través de la creativitat i l’art i potenciar-la.

Com lluitar contra tu mateix i guanyar. Sabem gestionar les emocions quan no es fan les coses com nosaltres volem? Sovint no. Aprendrem a prendre’n consciència i canalitzar-les.

Pinta-tu-comunicación

"Estudi de Daniel Berdala abans d'un dels tallers"

 SIMULEM LA REALITAT

Si aprenem fent, com podem aprendre a resoldre situacions professionals complexes només amb teoria? Per aprofundir en la pràctica i apropar-nos al màxim a la realitat utilitzem simulacions de casos reals amb la participació d’actors professionals.

A part d’utilitzar-les en les nostres formacions, oferim aquest servei a institucions i organitzacions que volen treballar sobre casos pràctics per tal que els assistents puguin viure situacions el més semblants a les del seu entorn laboral.